Sociale activiteiten

Gedreven door zorg

Sociale activiteiten

De hulpverlening van AmbuLife is heel uiteenlopend. Onze sociale activiteiten zijn misschien niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld, maar ze betekenen wel een wereld van verschil voor de mensen die er op rekenen. Denk bijvoorbeeld maar aan bejaarden, chronisch zieken, mensen met een handicap, gezinnen die in armoede leven,... Een bemoedigend woord, een steuntje in de rug of hulp waar nodig kunnen wonderen doen!Thuis in 't tehuis

Onze vrijwilligers gaan op bezoek in ziekenhuizen, rusthuizen, rust- en verzorgingsthuizen en instellingen voor mensen met een handicap.


Nood aan menselijk contact is immers ook in een verzorgingsinstelling van groot belang. Het personeel heeft de handen vol met de medische en praktische hulp. Hoe goed bedoeld ook, het is voor hen niet altijd mogelijk om voldoende rekening te houden met de mens achter de bewoner. Tijd voor een goed gesprek iks er vaak niet.


Ook bezoek van familie is niet voor iedere bewoner weggelegd. Onze vrijwilligers kunnnen hier het verschil maken. Een vrijwilliger kan wel tijd maken voor een heerlijk wandelingetje in de tuin, een uitstap naar de markt, een creatieve activiteit in de vrije uurtjes,... Onze vrijwilligers staan paraat en kunnen daarenboven naar de individuele mensen luisteren.


Wens jij voor jouw instelling ook beroep te doen op onze vrijwilligers voor een vrijwilligersproject? of wens je zelf actief vrijwilliger te worden bij onze sociale dienst? Graag! Contacteer ons en meld je aan!

AmbuLife

Kasteelstraat 56 Bus 3

9620 Zottegem

Email: secretariaat@ambu-life.be

Telefoon: +32 (0)2 899 49 41

ON: 0502.517.507

IBAN: BE39 7390 1976 0719

Onze partners
recyca_logo

© 2019 | Alle rechten gereserveerd