Wat kan jij doen

Gedreven door zorg

Wat kan jij doen?

Als organisatie profileren we ons als een team sterk gemotiveerde mensen die een professionele, adequate, snelle en goed onderbouwde hulpverlening bieden aan organisatoren van manifestaties, aan zorgvragers, aan mensen in noodsituaties en aan de burgerbevolking in het algemeen. Zeg nu zelf, dit is een nobel doel!


Als organisatie wil AmbuLife op een vrijwillige basis alle mensen helpen die dat nodig hebben!

Die opdracht voeren we volstrekt onafhankelijk uit en wij zijn dan ook neutraal en onpartijdig in al onze acties! Dat is ook de reden waarom we bewust een beroep doen op de bevolking, organisaties én de bedrijfswereld om onze acties (financieel) te steunen.


Je kan ons steunen op de volgende onderstaande wijzen. maak je keuze in het menu van deze website.

Word vrijwilliger

Elke dag helpen wij mensen. Dat doen we overal, ook in jouw buurt. Om meteen met de deur in huis te vallen: wil je ons helpen als vrijwilliger? Jouw talenten en enthousiasme kunnen we absoluut gebruiken. Je vindt vast iets wat je graag doet.

Steun maandelijks

Wil je ons financieel steunen en kies je voor een maandelijkse gift? Geweldig, want zo help je ons nog meer helpen! We kunnen onze werking beter plannen en bij noodsituaties meteen in actie schieten. Bovendien kunnen we zo mensen in nood op lange termijn hulp garanderen.

Adverteren

Adverteren helpt! En dat kan je hier echt wel letterlijk nemen. Door te adverteren in LifeLine Magazine helpt jouw advertentie om ons te helpen!

LifeLine Magazine is het organisatie- en ledenblad van AmbuLife. 

Steunformules voor bedrijven

Heb je een bedrijf en wil je ons via je bedrijf steunen, ook dit is bij AmuLife geen enkel probleem. Wij hebben verschillende steunformules ontwikkeld enkel en alleen voor bedrijven. Ben je benieuwd hoe je ons met jouw bedrijf structureel kan helpen? Ga snel naar onze pagina voor bedrijven.

Lidmaatschap

Onze voornaamste financiële steun vormen de lidgelden van actieve en steunende leden (lidmaatschap - donaties - legaten). Wij hopen dat jij ons op actieve of passieve manier wil steunen. Lid worden is de gemakkelijkste manier om ons te steunen!

Koop een steunpakket

Een EHBO-pakket kopen en daarmee onze werking steunen is ook een goede keuze.Onze partner FRAPACK, is onze hoofdsponsor inzake EHBO-pakketten. Zij regelen ALLES. AmbuLife krijgt per verkocht pakket een vast aardig bedrag.

Oude cartridges inzamelen

In België worden jaarlijks bijna 8 miljoen inktpatronen verbruikt en weggegooid. Dit heeft nadelige gevolgen voor ons leefmilieu. Vele van deze cartridges kunnen echter worden hervuld en hergebruikt.

Organiseer een actie

Wil je graag een leuke actie organiseren ten voordele van AmbuLife? Super! Dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Een spaghettiavond, een barbecue, een quiz,... noem maar op. Ga naar onze actiepagina en registreer je actie. Je krijgt van ons nog eens alle ondersteuning erbij!

Doneer online

De eerste en gemakkelijkste manier om ons te steunen is een online gift. Wij staan als organisatie garant voor het nuttige en efficiënte  gebruik van elke eurocent van je gift! Online donderen is de gemakkelijkste en snelste manier om ons te steunen. Online doneren is makkelijk en veilig.

Een collectebus plaatsen

Ben je winkelier of zelfstandige en je wenst onze organisatie onrechtstreeks te steunen? Dat kan! Door een AmbuLife collectebus te plaatsen op een goed zichtbare plaats, bijvoorbeeld op je toonbank dichtbij je kassa,....

ICT Materiaal inzamelen

Kapotte beeldschermen, pc's, printers en kleine huishoudtoestellen, kapotte GSM's en smartphones, kabels allerhande,... Het is van harte welkom bij AmbuLife. Wij zamelen deze materialen in. Niet alleen goed voor het milieu maar onze organisatie verdiend er nog een centje mee bij!

AmbuLife in je testament

Als jij overweegt om AmbuLife op te nemen in je testament, dan zijn we je uitermate dankbaar. Daarmee help je mensen in nood, want elke dag komen mensen onverwacht in een noodlottige situatie terecht. Daarom is een gift via een nalatenschap de gift van je leven.

AmbuLife

Kasteelstraat 56 Bus 3

9620 Zottegem

Email: secretariaat@ambu-life.be

Telefoon: +32 (0)2 899 49 41

ON: 0502.517.507

IBAN: BE39 7390 1976 0719

Onze partners
recyca_logo

© 2019 | Alle rechten gereserveerd