Voor particulieren

Inzamelen voor particulieren

Inzamelpunten gebruikte cartridges


Wil je weten waar je zoal je gebruikte cartridges kan inleveren? Klik op de onderstaande knop. Dan kan je onze pagina met inzamelpunten raadpegen!

Onze vereniging heeft besloten deel te nemen aan deze actie. De bedoeling is dat we met z'n allen trachten zoveel mogelijk lege inktpatronen bij elkaar te brengen.


Voor elke onbeschadigde, originele cartridge krijgt onze vereniging een vergoeding. Met de opbrengst van de actie ondersteun je mee onze dagelijkse werking van onze hulporganisatie (aankoop van tenten, wondverzorgingsproducten, bedjes, dekens, verzorgingsmaterialen, ziekenwagens, het geven van EHBO-lessen,...), help je ons helpen én help je het milieu.


Je kan kleine hoeveelheden inpakken in een zakje en het naar één van onze inzamelpunten brengen, of je kan ook gratis een inzamelzakje bekomen door onderstaand formulier in te vullen. We sturen jou dan gratis een speciaal inzamelzakje én nog wat extra informatie over onze actie.


We danken je alavast voor de medewerking aan onze actie. Wij hopen dat we, samen met jou, van deze actie een succes zullen maken!

Ja, ik ontvang GRATIS een inzamelzakje en wat meer informatie over de inzamelingsactie.
Ik heb 20 of meer cartridges en vraag een gratis ophaling thuis aan.